• vegyszermentes
  • adalékmentes
  • színezékmentes
  • cukormentes (kivéve a kandírozott batáta)
  • vegán

A batátát mi termesztjük és teljes mértékben feldolgozzuk, semmi sem kerül kidobásra. Nem használunk növényvédő szereket, így a bio gazdálkodást támogatjuk. A termékeink édes ízét a batáta természetes édessége adja, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, illetve édesítőszereket, így cukorbetegek bátran fogyaszthatják és különböző diétákba is beilleszthető. kivételt képez a kandírozott batáta, amihez elengedhetetlen a cukor. Ugyanúgy elmondhatom, hogy az élénk színek is természetesek, nem manipuláljuk.

Vásárlóim véleménye a legfontosabb számunkra, hiszen értetek csináljuk.

A következő vélemények tőletek származnak.

“Imádjuk a pástétomokat. Az összes közül a kedvencünk a tökmagolajos és currys. Kiváló pirítóshoz, egy bor társaságában. Nem mellesleg, remek ajándék ötlet is!! Köszönjük Édes Batátám.”

Inzsöl Gréta, Győrszemere

“Nem szeretem a chipseket!!! Mert ízfokozós, műízű, csomó hamis íz egyvelege. Majd ettem egy falat batáta chipset. Aztán még egyet és megint. Kiderült, hogy ez teljesen más!!!!! Naturális íz, mégis remek ízhatás.”

Virágos Kis Csaba, Csongrád-Bokros

“Rendszeres látogatója voltam már a szegedi Bödön piacnak, amikor az egyik esemény alkalmával megpillantottam az Édes Batátám standját. Nagyjából ismertem a rendszeresen megjelenő standokat, de az élénk narancssárga ruhácskában mosolygó hölgyet és kedves lányát sosem láttam azelőtt. Bár nagyon sokan álltak előtte én az akkor még csak pár hónapos babámmal mégis kivártam a soromat, mert nagyon érdekeltek a termékek. A pandémia előtti boldog békeidőkben volt lehetőség a kóstolóra és én rögtön éltem is a lehetőséggel. A batáta chips a különböző ízesítésű pástétomokba mártogatva szerelem volt első ízlelésre. Onnantól nem volt megállás. Az állandó termékeik mellett mindig készülnek valami újdonsággal ami olyanná teszi az embert mint kisgyermeket karácsonykor. Batáta leveik és édesburgonya alapú süteményeik mennyeiek. Általában saját részre vásárolok, de nem egyszer vittem már ajándékba is, “megfertőzve” így a barátokat és a családtagokat a kitűnő minőségű termékekkel. Ezidáig a szegedi piacra nézelődni jártam. Mostmár az első állomás az Édes Batátám standja. Szívből ajánlom mindenkinek aki kitűnő minőségű édesburgonya termékekre vágyik, hisz nem csak finom, de egészséges is.”

Boros Gitta, Szeged

“Az Édes Batátám termékei fantasztikusak! A krémek nagyon ízletesek, a batátalevek különlegesek, a chips és a saláta pedig minden vásárlásomkor a kosaramba kerül! Igazán szívvel-lélekkel készült, helyi termékek, melyekben tudom, hogy sosem fogok csalódni. Köszönjük és így tovább!”

Endrédi Luca, Szentes

Köszönöm nektek!

Kövess Instragramon is!